biuro@inpur.pl

+48 601 59 77 77

Opinie o nas

Dodaj opinie


Ocena



Pan Michał z Rumi napisał

Profesjonalne podejście do tematu. Bardzo komunikatywny i sympatyczny właściciel. Pełna kultura i dokładna realizacja zlecenia. Gdyby 60% fachowców podchodziło w taki sposób do klienta to by było rewelacyjnie. Firma konkretna od początku do końca. Bez mądrzenia się na zasadzie, jak to będzie ciężko i stwierdzeń że na pewno nie będzie to mało kosztowało 🙂 W przypadku mojego domu był szybki rekonesans, podanie kosztu usługi i termin. Szybko, profesjonalnie, czysto (zabezpieczenie mebli, okien, podłóg REWELACJA) Z CZYSTYM SUMIENIEM POLECAM – FIRMA GODNA ZAUFANIA W 100% Jeśli chcecie mieć dobrze ocieplony dom, bez partactwa i cwaniactwa wybierzcie Firmę INPUR !!!

09.03.2020
Ocena: ★★★★★
Pani Agnieszka Kamińska napisała

Mieliśmy do ocieplenia poddasze oraz strop piwnicy. Nie sądziliśmy, że pianka inpur tak rewelacyjnie zadziała! Sam “montaż” trwał raptem 4 godziny, a doszczelniony mamy każdy kąt, szczególnie na poddaszu gdzie wcześniej hulał wiatr. Sprawna, szybka ekipa i wszystko na czas, co obecnie mało który fachowiec robi.

03.02.2020
Ocena: ★★★★★
Pani Agnieszka Skielnik napisała

Szczerze polecam tą firmę. Bardzo szybko i profesjonalnie, a na dodatek tanio. Nie mieli problemu z przeszkodami, które Im stworzyłam, do tego wszystko starannie zabezpieczyli i posprzątali po sobie. Piana najwyższej jakości, co widać po rachunkach za ogrzewanie 🙂 Firma godna polecenia.

05.01.2020
Ocena: ★★★★★
Paulina Drewek Proj -Rem napisała

Szybkość pracy ,solidność wykonania i przy tym wszystkim utrzymywanie czystość pracy .. Jestem projektantem budowlanym więc wiem co pisze… A o pianie słyszałam wiele i dobrego i zlego i też wiele mnie moi inwestorzy o nia wypytywali ..dlatego przetestowalam na własnym domu..zamieszKalym od kilku lat. rachunki za ogrzewanie gazem spadły o ok 30% A kominek który dorywczo dogrzewal jest już za mocny i zredukowalismy palenie o ok 30%W porównaniu z rokiem wcześniejszym..a to już druga zima z tym ociepleniem.Jestem bardzo zadowolona..piana szczelnie wypełniła każda lukę i nie mam mostków termicznych. poddasze.mam bardzo ciepłe i dobrze wygluszone. POLECAM Proj-Rem

06.01.2020
Ocena: ★★★★★
Pan Wojtek napisał

Witam,
Firma naprawde profesjonalna. Poczawszy od zabezpieczenia okien i innych materialow po samo wykonanie natrysku. Pianke polozylem miedzy krokwie. Z poczatku mialem mieszane uczucia, ale watpliwosci rozwialy sie po tym jak zaczalem ukladac welne do wygluszenia stropu miedzy jetkami. Pianka szczelnie pokrywa skosy, moze nie jest idealnie rowna ale dobrze sie trzyma.
Co do wspolpracy z firma: kontakt telefoniczny bezproblemowy.
Zdarzyla sie u mnie koniecznosc wykonania poprawki – miejscami troszke za malo grubosci niz bylo uzgodnione, ale to czesciowo moja wina, bo dalem za malo luzu na wieszakach – dalem niecale trzy centymetry, co sie okazalo, ze wzgeldu na krzywizny dachu za malo. Oczywiscie Pan Pawel przyjechal i poprawil niedorobki – w tych czasam naprawde takie podejscie stanowi rzadkosc. Bardzo polecam firme. Wybralem Panow z polecenia od znajomych i nie zaluje.
Pozdrawiam Wojtek.

18.10.2018
Ocena: ★★★★★
Realizacja Gdynia Słoneczna

Polecam firmę Inpur do wykonania izolacji pianą. Praca została wykonana solidnie i profesjonalnie.

2020-01-01
Ocena: ★★★★★
Realizacja Gdańsk Modra

Zdecydowanie polecam! Wszystko zrealizowane przejżyście i rzetelnie. Pan Paweł jest osobą godną zaufania i kompetentną, posiada dużą wiedzę i doświadczenie, dlatego inwestor może być spokojny w kwestii fachowe wykonania usługi. Cały proces przebega w sposób bardzo skoordynowany. Nic nie ukrywa przed klientem, szczerz i fachowo odpowie na każde pytanie i rozwieje wszelkie watpliwosci. Prawdziwy fachowiec! Polecam!

2019-04-18
Ocena: ★★★★★
Kosakowo

Witam. Jeśli ktoś szuka solidnej firmy do ocieplenia swojego dachu to bardzo polecam!!!!

2018-06-19
Ocena: ★★★★★
Solidna firma

Bardzo solidna firma szybko, czysto pełne zaangażowanie w prace, duży profesjonalizm, jestem bardzo zadowolony z wykonanej pracy. Gorąco polecam

2018-06-14
Ocena: ★★★★★
Pełen profesjonalizm – Kartuzy

Firma godna polecenia, praca wykonana profesjonalnie i zgodnie z harmonogramem.

2017-08-01
Ocena: ★★★★★
Cały kanadyjczyk – Warzenko koło Trójmiasto

Historia nieco długa 🙂 …. Zaczęło się od firmy , której z przyzwoitości nazwy nie wymienię – której pomiar daleko odbiegał od obliczeń wykonawcy generalnego budynku oraz kierownika budowy. Jako , że do INPUR zwróciłem się już 2 lata przed planowaną inwestycja o wstępną wycenę – to zwróciłem się ponownie – tym razem o przyjazd , wymierzenie budynku i wstępne koszty ( wcześniej – 2 lata – na podstawie projektu) Pan Paweł – jak dla mnie mistrz w swoim fachu – dlaczego ? -Od razu wskazał mi miejsca gdzie poprzednia firma „pomyliła się ” w metrach do natrysku. Całość budynku ca 300 m2 . wg pomiaru InPur różnica wyniosła ca 40m2 – co jest dość dużą rozbieżnością. Kwot nie wymienię z uwagi na tajemnicę handlową – wyszło na bazie pianki od INPUR niemal tożsamą z pianą konkurencji – z prawidłowym pomiarem – 27% taniej niż w firmie , która się … 2 x pomyliła – 2x mierząc budynek. Dom o powierzchni użytkowej 121 m2 – dach + ściany zewnętrzne przy sprzyjających warunkach – został ocieplony 8:30 – 14 – kolejny plus. Nie znalazłem miejsca gdzie grubość docieplenia byłaby mniejsza od założonej w zleceniu – wszystko dokładnie wykonane. Podsumowując natrysk 5+ , co do same piany – przekonamy się w biegiem lat – natomiast jako świadomy inwestor – pamiętam iż wykonawca robi natrysk, a za jakość samej piany w dużej mierze odpowiada jej producent. Jeśli ktoś waha się zapraszam do kontaktu skibax84@gmail.com – w miarę możliwości opowiem jak zachowuje się to z biegiem czasu oraz pokażę dom ocieplony pianą.

2017-07-12
Ocena: ★★★★★
Hala Garażowa – Błotnik

Szybko , sprawnie bez zbędnych ceregieli ,pełen profesjonalizm . Gdyby nie „drobny zgrzyt ” ze zmianą stawki to naprawdę super , może przyjmując zlecenie warto kontraktować pianę u dostawcy . Panowie bardzo konkretni , wiedzą co robią , otwarci na uwagi i życzenia inwestora . Polecam – firma i metoda super . Dziękuję Pozdrawiam Adam

2017-07-06
Ocena: ★★★★★
Świetna technologia i doskonałe wykonanie – Lubiszewo

Bardzo profesjonalna i solidna obsługa od pierwszego kontaktu do realizacji. Rozwiązanie i wykonawcę polecił mi znajomy deweloper a teraz ja wszystkim czytającym tą opinię z pełnym przekonaniem polecam firmę INPUR.

2017-05-15
Ocena: ★★★★★
Docieplenie poddasza – Kamień

Firma polecona przez znajomego, który jest bardzo zadowolony z wykonanej usługi. Po pierwszej rozmowie przyjechał właściciel obejrzał poddasze i objaśnił nam jakie technologie są stosowane do izolacji. Praca została wykonana solidnie i profesjonalnie. Nie było żadnego bałaganu. Po wykonaniu izolacji w domu zrobiło się cieplej i ciszej. Polecam firmę bo jest godna polecenia za swój profesjonalizm.

2017-05-15
Ocena: ★★★★★
100% Pozytyw – Malbork

Od pierwszego telefonu współpraca układała się wzorowo, pan Paweł fachowo i dokładnie objaśniał nam technologie wykonania izolacji poddasza, a efekt końcowy przerósł nasze oczekiwania. Okna zostały starannie zabezpieczone a po ukończeniu ekipa pozostawiła po sobie idealny porządek. Cieszymy sie, że zdecydowaliśmy się na firmę Inpur, która może umieścić na mapie swoich realizacji Malbork:)

2017-05-18
Ocena: ★★★★★
Super zadowolona – Pępowo

Witam , jestem projektantem budowlanym. Piankę znałam z teorii… adaptując poddasze mojego domu długo się zastanawiałam , ale wszystkie zalety tego produktu przekonały mnie do użycia go i przetestowania na sobie:) Miałam spotkania z kilkoma firmami i trafiła tez na Pana Pawła firma „INPUR” i od razu rozpoznałam pełen profesjonalizm , rzetelność i dużą znajomość tematu- którym się zajmuje. Zabrał mnie na budowę i wszystko pokazał…(dał tez próbkę materiału , która osobiście próbowaliśmy podpalić i zalać…bezskutecznie ) Dogodny termin, przystępna cena , szybkość i solidność wykonania … a do tego uprzątniecie po sobie miejsc pracy . PEŁEN PROFESJONALIZM. Dziś trwają prace wykończeniowe , bez ogrzewania …poddasze jest cieplejsze niż pomieszczenia na parterze, i do teg o bardzo dobrze wygłuszone . Ja jestem szczęśliwa ze moja rodzina będzie mieszkały w pomieszczeniach ocieplonych produktem antyalergicznym. Jako PROJEKTANT GORĄCO POLECAM moim klientom ale i wszystkim innym PIANE ale przede wszystkim SUPER FIRME Pana PAWŁA „INPUR” . POLECAM mgr inż budownictwa – Paulina Drewek – Józefiak.

2017-04-27
Ocena: ★★★★★
Ocieplenie poddasza

Polecam bardzo współprace z panem Pawłem Trymbulakiem. Doradztwo konkretnie i na temat. Ważna sprawa aby podczas wykonywania prac była obecna osoba z którą się rozmawiało o szczegółach prac. Bardzo często w innych firmach tego nie ma i wykonawcami są inne osoby niż osoba z którą się rozmawiało na początku. Inaczej jest w INPUR. Podczas wykonywania natrysku pan Paweł jest na budowie. Jeżeli chodzi o wykonanie to mam porównanie 2 firm z pomorza i polecam bardzo firmę INPUR. Natrysk wykonany bardzo poprawnie a zależało mi na jak najlepszej izolacji ciepła z tego tytułu że mam ogrzewanie domu pompą ciepła. Jeżeli ktos się zastanawia to zapraszam do domu, można zobaczyć efekt i porozmawiać. Dębogórze Dyniowa 6

2017-01-26
Ocena: ★★★★★
Ocieplenie poddasza

Szczerze polecam wszystkim, którzy wahają się odnośnie wyboru między ociepleniem domu pianką, a wełną. Czas realizacji usługi imponujący (270m2 w około 6 h), jakość na najwyższym poziomie (pianka uzupełnia trudno dostępne miejsca, umówiona grubość warstwy w rzeczywistości 1-2 cm większa). Ponadto firma rzetelna, kontakt z właścicielem p. Pawłem bardzo dobry, wykonawca dobrze zabezpieczył wszystkie newralgiczne miejsca oraz zostawił po sobie porządek, a to się niestety rzadko zdarza w sektorze budowlanym. Przypuszczam, że w tej chwili cena ocieplenia pianką, a dobrej jakości wełną będzie zbliżona. Drugi raz na pewno podjąłbym tą samą decyzję i wybrał firmę Inpur!

2016-11-02
Ocena: ★★★★★
Firma godna polecenia!

Izolacja dachu wykonana została szybko i solidnie. Elementy konstrukcyjne budynku, które nie miały być pokryte pianą, zostały odpowiednio zabezpieczone, zaś po zakończeniu robót pracownicy posprzątali po sobie. Dodatkowo trzeba dodać, że wykonawca jest elastyczny przy ustalaniu terminu, cena atrakcyjna, zaś ekipa punktualna i sympatyczna. Polecamy !!!

2016-03-10
Ocena: ★★★★★
Mistrzowskie Wykonanie

Witam wszystkich czytających opinie. Korzystając z tej formy przekazu chciałem wszystkim z całego serca polecić firmę INPUR. Firma o której mowa wykonała izolacje poddasza mistrzowsko byłem bardzo zaskoczony widząc dokładność wykonanej pracy nie wspomnę o punktualności,zabezpieczeniu okien,gniazd czy sprzątnięciu po zakończonej pracy a co najważniejsze całość zajęła parę godzin.Polecam również piane PUR dla tych którzy się wahają żadna wata nie da państwu takiej szczelności.

2015-12-27
Ocena: ★★★★★
Polecam

Polecam! Wszystko poszło szybko i sprawnie. Panowie bardzo profesjonalni. Jeszcze raz POLECAM

2015-12-14
Ocena: ★★★★★
strych, poddasze

Konkretna firma.Od pierwszego dnia kontaktu do zrealizowania usługi profesjonalizm.Nic do zarzucenia.Polecam

2015-01-23
Ocena: ★★★★★
Super!

Polecam każdemu kto się waha miedzy pianą a watą. Ja usunąłem watę i zastosowałem pianę. A firma – szybko sprawnie i profesjonalnie załatwiła temat.

2014-10-08
Ocena: ★★★★★
Rewelka

Ocieplenie dachu pianką to był mój zdecydowanie właściwy wybór, jestem z niej bardzo zadowolona. Firma wykonawcza bardzo rzetelna i dokładna, a czas wykonania – 1 dzień – rewelka 🙂 ZDECYDOWANIE POLECAM

2014-10-07
Ocena: ★★★★★
super wykonawca super metoda ocieplenia

szybko sprawnie i profesjonalnie. dach zapiankowany, żadnych szczelin ani wszędzie latających drobinek wełny. polecam

2014-10-07
Ocena: ★★★★★
Dla niezdecydowanych

Decyzję o izolacji pianką podjęliśmy aby mieć pewność uszczelnienia dachu naszego domu. Wybór padł na firmę Inpur i to był dobry wybór. Realizacja trwała dwa dni. Szybko i najważniejsze, że czysto. Różnica w kosztach pomiędzy pianką a wełną mineralną przy budowie domu nie jest aż taka wielka. Jest za to duża różnica w izolacji. Latem było chłodno zaś pierwsze jesienne dni nie spowodowały utraty skumulowanego w domu ciepła. Właśnie o to nam chodziło. Wszystkim niezdecydowanym polecam ten sposób izolacji.

2014-10-07
Ocena: ★★★★★
Referencje

Chcieliśmy bardzo serdecznie podziękować firmie INPUR z Gdyni która wykonała izolacje poddasza w naszej firmie. Cała realizacja od początku do końca przebiegała profesjonalnie cała ekipa wiedziała co i jak ma robić. Jesteśmy pod wielkim wrażeniem i bardzo mocno polecamy firmę INPUR jako profesjonalnego wykonawcę skutecznej izolacji. Natrysk pianki został wykonany prawidłowo z zachowaniem prawidłowej grubości i precyzyjnym wykonaniem. Widać było, że dla firmy INPUR nie była to pierwsza realizacja co jeszcze bardziej potwierdziło, że dokonaliśmy właściwego wyboru stawiając na profesjonalistów. z poważaniem.

2014-10-06
Ocena: ★★★★★
Ocieplenie

Zgodnie z wyznaczonym terminem, fachowo, zgodnie z umówionym zleceniem. Polecam.

2014-10-06
Ocena: ★★★★★
Świetnie!

Super! Na początku się wahałem – ocieplanie pianką nie jest najtańsze, ale teraz, gdy ociepliłem poddasze… Już nigdy nie ocieplę niczego watą! Tylko pianka!

2014-09-16
Ocena: ★★★★★
Maciej

absolutnie polecam! profesjonalizm w każdym calu, pianka to niewątpliwie technologia przyszłości, jestem bardzo zadowolony z ocieplonego poddasza

2014-08-08
Ocena: ★★★★★

Kontakt

Gdzie nas znaleźć?

P.B.U.P INPUR, Paweł Trymbulak

ul. Pańska 10/20, 81-608 Gdynia

biuro@inpur.pl

601 59 77 77

661 595 555

Nasza firma specjalizuje się w izolacjach natryskowych pianą poliuretanową oraz polimocznikiem. Oferujemy wykonawstwo w konkurencyjnych cenach – na najwyższym poziomie, przy zastosowniu materiałów od wiodących dostawców.


INPUR | Wszelkie prawa zastrzeżone | Informacje o plikach cookies | Informacje o zdjęciach